Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VIDEÓK

EzerJóFű gyógynövénytúra - galagonya virágos hajtásvég szedés
 

Az EzerJóFű csapata nekiindult egy gyönyörű napfényes gyógynövény túrának, olykor csak vadak járta utakon a sűrű erdőben, hogy galagonya virágot szedjen. A galagonya virágos hajtásvégből készítünk galagonya bio tinktúrákat, kivonatokat, teákat. Fogadjátok szeretettel a galagonya virágos gyógynövény túráról készült videónkat. :)

 

EzerJóFű gyógynövénytúra - Azáleás túra az AMK szervezésében
 

Az EzerJóFű sok kedves túrázóval együtt nekiindult egy az eső által majdnem elmosott gyógynövénytúrának, a szépséges zalaegerszegi Azáleás-völgybe. A legkülönfélébb gyógynövényekből bio tinktúrákat, kivonatokat, teákat készítünk, melyek hozzájárulhatnak az egészégünk megtartásához és a gyógyulási folyamatokhoz. Fogadjátok szeretettel az AMK szervezésének köszönhetően megvalósult újabb gyógynövénytúrás videónkat.

 

Így készülnek a csodafák az EzerJóFű kertjében - így oltottunk
 

Az EzerJóFű kertjében csodafákat is nevelünk. :) Tavasszal oltottuk a fákat, van amin akár 7 különböző gyümölcs is megéledt. Minden fa csodafa, de nálunk van "legcsodább" fa is. :) A legkülönfélébb gyógynövényekből bio tinktúrákat, kivonatokat, teákat készítünk, melyek hozzájárulhatnak az egészégünk megtartásához és a gyógyulási folyamatokhoz. Fogadjátok szeretettel az AMK szervezésének köszönhetően megvalósult újabb gyógynövénytúrás videónkat.

 

EzeJóFű gyógynövénytúra, kökényvirág szedése bio tinktúrákhoz, kivonatokhoz
 

Az EzerJóFű csapata annak idején nekiindult egy szépséges napsütötte gyógynövény túrának, hogy kökényvirágot szedjen. A kökényvirágból készítünk galagonya bio tinktúrákat, kivonatokat, teákat. Fogadjátok szeretettel a kökényvirágos gyógynövény túráról készült videónkat. :)

 

EzerJóFű Szent Iván-éji gyógynövénytúra - az AMK szervezésében
 

Az EzerJóFű néhány lelkes túrázóval nekiindult egy Szent Iván-éji túrának a zalaegerszegi Alsóerdőbe. Sok növényt gyűjtöttünk, sok mindent tanultunk és a végén a hatalmas tűzre is vetettük a gyógynövényeket.

 

Az EzerJóFű Csicseriborsó Kalandtábora 2022
 

Az EzerJóFű játékos, izgalmas, kihagyhatatlan UtaZoo kalandtábort szervezett. Volt itt fabatka készítés, társasjáték, póló és lámpafestés, túrázás, csobbanás, bunkiépítés és számháború, egészséges ételek, gyógyteák és kézműves szörpök és majszolnivalók. Igazi "békebeli" tábor, ahova még a felnőttek is visszavágynak!
A legkülönfélébb gyógynövényekből bio tinktúrákat, kivonatokat, teákat készítünk, melyek hozzájárulhatnak az egészégünk megtartásához és a gyógyulási folyamatokhoz. Fogadjátok szeretettel az AMK szervezésének köszönhetően megvalósult újabb gyógynövénytúrás videónkat.

Az oldal tetejére