Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csicseriborsó Gyermek Tábor

„Amikor az erdőn jársz és rábukkansz valahol egy forrásra, ülj le melléje csöndesen és figyelj. Nagyon csöndes légy, és akkor hallani fogod a zöld ruhás tündérke hangját, a surranó vízből. Ha pedig jó füled van és érted az erdő nyelvét, akkor meghallhatod azokat a csodaszép meséket, amiket a forrás, a csermely, a patak tündére elmond ilyenkor a fáknak.” (Wass Albert)

Sok éve tartunk nyaranta Csicseriborsó öko- és kalandtáborokat gyerekeknek, gyermeklelkű felnőtteknek és nem utolsó sorban saját és barátaink gyermekeinek. Nálunk mindig sok gyerek van. Valahogy szeretnek itt lenni. Saját 5 gyerkőcünk mindig gondoskodik róla, hogy barátokból, barátnőkből ne legyen hiány és kalandokból sem.


Első évben indiánok bőrébe bújtunk aranyrögök után kutatva, itt Boncodföldén, ahol a sajátok mellé még jöttek a tanítványok is. A szomszéd faluban lévő kalózokkal (szintén egy másik baráti családi táborosokkal) vívtunk „életveszélyes” ütközetet, ahol az életünk veszélyeztetése árán is megszereztük a zászlót. Majd jöttek az ősember táborok a Csácsi erdő mélyén, ahol csontokat gyűjtöttünk. Majd cowboyok járták a prérit Hottón, igazgyöngyökért lovagolva. Később visszatértünk Boncodföldére és Nagy-hegyen vetettük magunkat be a természet rejtélyeibe, és a bunkiépítés varázslatos lehetőségeibe, csempeszeket szerezve ezért cserébe. Mert bunkit építeni a legnagyszerűbb dolog a világon!!!


„Csicseriborsó, bab, lencse,  Gyere velünk a Nagy-hegyre, Vár a tanya tábor, katonai sátor, BUNKIZZUNK!!! BUNKIZZUNK!!!”

Mágikus, izgalmas, vadorzós, kalandos, kihagyhatatlan!

Csicseriborsó Öko- és Kaland Napközis Tábor - Léghajós Föld körüli utazás a boncodföldei CSICSERIBORSÓ Travel szervezésében.


Turnusok:

2022. 06. 20 - 24.

2022. 07. 04 - 08.

2022. 07. 11 - 15.


Csillagok között * felhők felett * busók a Duna mellett * indián törzsfőnök meséje * bikák viadala * pingvinek tánca az Antarktiszon * bújócska Matrojska babákkal * lovaglás csikósokkal a Hortobágyon * indiai fűszerek varázsa * Gombóc Artúr szerencsi csokija * a fáraók titkos kincsei * mongol jurták mása * tipik építése a Seholsincs erdőben * utazás a Piros Orient Expressz-szel * csobbanás a Borostyán tóban denevérhalak szárnyán.

Játékos, izgalmas, kihagyhatatlan UtaZoo Kalandtábor

Mazuki kalandor nyomában × Dzsudzsu varázsló kunyhója × Gyógyító füvek a kondérban × Varázslat, csillogó kincsek, ásványok keresése × Útvesztők sűrűjében × Ősi betűk ereje a krikszkrakszolás tudománya × Szemen szedett történetek × Bunkik, titkos kunyhók tákolása × Kígyók és más lények legyőzése × Törzsi háborúk a dzsindzsásban × SzerencseSzámháború és bátorságpróba × Én kezem műhelye, bűvös erejű tárgyak, amulettek, talizmánok készítése    ×    Zakatolás újra Piroskával a csodás ásványi Borostyán tóhoz, egy jó nagy lubickolásra.


Utasok életkora: 6-15 év

Felszálló pont: Boncodfölde Faluház

Úticél: Bárhová a képzelet csészéjében

Léghajó menetideje: 7.30-tól 16.30-ig

Egyke jegy: 35.000 Ft.

Testvérkedvezményes jegy:
1 + 1 gyerek: összesen: 64.000 Ft
1 + 1 + 1 gyerek: összesen: 93.000 Ft

Ellátás: napi 3x minőségi egészséges étkek, gyógyteák, kézműves szörpök, majszolnivalók

A léghajó tárt karokkal vár!


Jelentkezés az alábbi adatlap kitöltésével, vagy a következő e-mail címeken:

csicseriborsotabor@gmail.com

e-mail címen, a következő adatok megadásával:

  1. - időpont,
  2. - gyerek(ek) neve,
  3. - kora,
  4. - szülő telefonszáma és
  5. - e-mail címe,
  6. - speciális kérések.

A résztvevők száma korlátozott, a nagy érdeklődésre való tekintettel a jelentkezéseket a beregisztrálás sorrendjében tudjuk figyelembe venni.


Siess, le ne késs!


Az oldal tetejére