Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csicseriborsó Gyermek Tábor

„Amikor az erdőn jársz és rábukkansz valahol egy forrásra, ülj le melléje csöndesen és figyelj. Nagyon csöndes légy, és akkor hallani fogod a zöld ruhás tündérke hangját, a surranó vízből. Ha pedig jó füled van és érted az erdő nyelvét, akkor meghallhatod azokat a csodaszép meséket, amiket a forrás, a csermely, a patak tündére elmond ilyenkor a fáknak.” (Wass Albert)

Sok éve tartunk nyaranta Csicseriborsó öko- és kalandtáborokat gyerekeknek, gyermeklelkű felnőtteknek és nem utolsó sorban saját és barátaink gyermekeinek. Nálunk mindig sok gyerek van. Valahogy szeretnek itt lenni. Saját 5 gyerkőcünk mindig gondoskodik róla, hogy barátokból, barátnőkből ne legyen hiány és kalandokból sem.


Első évben indiánok bőrébe bújtunk aranyrögök után kutatva, itt Boncodföldén, ahol a sajátok mellé még jöttek a tanítványok is. A szomszéd faluban lévő kalózokkal (szintén egy másik baráti családi táborosokkal) vívtunk „életveszélyes” ütközetet, ahol az életünk veszélyeztetése árán is megszereztük a zászlót. Majd jöttek az ősember táborok a Csácsi erdő mélyén, ahol csontokat gyűjtöttünk. Majd cowboyok járták a prérit Hottón, igazgyöngyökért lovagolva. Később visszatértünk Boncodföldére és Nagy-hegyen vetettük magunkat be a természet rejtélyeibe, és a bunkiépítés varázslatos lehetőségeibe, csempeszeket szerezve ezért cserébe. Mert bunkit építeni a legnagyszerűbb dolog a világon!!!


Turnusok:

2023. 07. 03 - 07.

2023. 07. 10 - 14.


Jelentkezés a következő e-mail címen:

csicseriborsotabor@gmail.com

a következő adatok megadásával:

  1. - időpont,
  2. - gyerek(ek) neve,
  3. - kora,
  4. - szülő telefonszáma és
  5. - e-mail címe,
  6. - speciális kérések.

A résztvevők száma korlátozott, a nagy érdeklődésre való tekintettel a jelentkezéseket a beregisztrálás sorrendjében tudjuk figyelembe venni.

Siess, le ne késs!Az oldal tetejére