Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Herbazin

A minket körülvevő gyógynövények, gyógyfüvek sokaságát sokféle módon, sokféle formában hozhatjuk be az életünkbe. Használhatjuk kellemes teadélutánokon, vagy a reggeli ébredéshez. Ápolhatjuk testünket velük és megtisztíthatjuk vele szervezetünket, felüdülést nyújtva ezzel a lelkünknek.

Parányi gyógyszertár

A csírák és bébinövények jótékony hatásai. Az október az igazi természetes ideje a csíráztatásnak. Ügyes fogásokkal azonban a csíráztatást az egész évben gyakorolhatjuk.

Parányi gyógyszertár címmel tartott előadást a közelmúltban Fülöp Zoltán gyógynövény-szakértő az Apáczai Művelődési Központban.

Csakrák tükrében

Tinktúrák a csakrákhoz társítva. A tinktúrás dobozok színének váltakozása nem véletlenszerű, a csakrák színét követve változnak aszerint, hogy melyik csakrához társítjuk az adott tinktúrát. A csakrák testünk erőközpontjai, melyek olyan összefüggő rendszert alkotnak, mint a naprendszerünk.

Hogyan gyűjtsd a gyógynövényeket 

Szerte a világon évezredek óta gyűjtik be és használják fel az emberek a környezetükben fellelhető gyógynövényeket. Magyarországon sincs ez másképp. Gyönyörű zöld hazánk bővelkedik a gyógyító füvekben, gyógynövényekben. Ahol csak növényi élet van, ott mindenütt terem gyógynövény is.

Az oldal tetejére