Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vidékfejlesztési Program - Lokális gazdaságfejlesztés a mikrovállalkozásokon keresztül

EZERJÓFŰ GYÓGYNÖVÉNY KFT. - SAJTÓKÖZLEMÉNY - VP6-19.2.1.-39-4-17

EZERJÓFŰ GYÓGYNÖVÉNY KFT. a Vidékfejlesztési Program keretén belül a Göcsej-Zala mente Leader Egyesület működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1.-39-9-17 kódszámú, Göcsej-Zala mente Leader Egyesület - Lokális gazdaságfejlesztés a mikrovállalkozásokon keresztül című felhívásra benyújtott 1974961030 azonosító számú VP6-19.2.1.-39-9-17 kódszámú pályázatával 2 362 204 Ft 50,00% intenzitású támogatásban részesült.

Az EzerJóFű Gyógynövény Kft. egy nyitott szellemű vállalkozás. Termékeink az első lépéstől az utolsóig féltő gondoskodással készülnek kizárólag bio növényi alapanyagokból. A gyógynövényeket vadon gyűjtjük és termesztjük hazánk egyik legtisztább vidékén, Göcsejben. Megbízóink elvárásainak, rövid- és hosszútávú igényeinek megfelelően megbízható szolgáltatást, információt biztosítunk. Fő megbízóinkkal sok éves szerződéses kapcsolataink révén kölcsönös megelégedettséggel dolgozunk együtt.

A pályázat keretében beszerzett eszközök illeszkednek a minőségpolitikánkhoz, friss gyümölcsök, termények előállítását célozza, költséghatékony feldolgozást biztosít, megtartja az alapanyagok frissességét. Az eszközök a bio-gazdaság, bio-termék értékesítés kapacitásfejlesztését is eredményezi, mivel több termék kerülhet előállításra, kevesebb munkaidő ráfordítással, így a technológiai újítás árbevétel növekedést eredményez. Előnyt jelent a versenytársakkal szemben, hogy minden előállított termék megőrzi hatóanyag tartalmát, ezáltal minőségi termék előállítás jöhet létre.

A fejlesztés közvetlen hatása a gazdaságos alapanyag feldolgozás, a minőségi termék előállítás, a gazdasági bevétel, a hatékonyság növelés, javul a termékek minősége, az előállítás gyorsabb, ezáltal a termelési folyamat során az alapanyagok megőrzik frissességüket, és ezáltal a hatóanyagok is jobban koncentrálódnak. Mindezek mellett a megvalósított fejlesztés hozzájárul a környezet megóvásához és szemléletformáló szerepe kiemelkedő. Az alkalmazottak az új gépekkel hatékonyabban tudnak dolgozni, ezáltal a munkakörülmények javulnak, ami nem csak megelégedéssel jár, de hosszútávú bevétel növekménnyel is. A beruházás közvetett hatása jelentkezik az egészséges életmód és az egészséges termék vásárlás ösztönzésében is.

Az oldal tetejére