Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyógynövények - I - J

Izlandi zuzmó: Támogatja a szervezetet és a felsőlégutakat. Segíti az immunrendszert és a vírus- és baktériumölő hatást. Támogatja a köptetést. Köptető és köhögéscsillapító hatása miatt a légutak hurutos betegségeiben használják. Keserű ízű étvágyjavító, a keserű anyag fokozza a gyomornedvelválasztást, javítja az étvágyat, serkenti a vegetatív idegrendszer működését. Segíti a nemi szervek gyulladásának csökkentését. (forrás: Dr. Oláh Andor: A természet patikája / Kossuth Kiadó, 1987.)

EzerJóFű termékek: IMMUN TINKTÚRA 50 ML; KÖPETKE TINKTÚRA 50 ML; PROSZTATA TINKTÚRA 50 ML; VÍRUS TINKTÚRA 50 ML; VÍRUS KIVONAT 50 MLIZLANDI ZUZMÓ KIVONAT 50 ML


Izsóp: Támogatja a torok- és szájnyálkahártya nyugalmát, hasznos lehet a torokköszörülés enyhítésére, kellemes segítség a torokra, a garatra és a hangszálakra. Támogatja a csontok és az ízületek egészségét.

EzerJóFű termékek: CSONT TINKTÚRA 50 ML; TÜDŐ TINKTÚRA 50 ML; EZERJÓFŰ24+ KIVONAT 50 ML; TÜDŐFŰ+ KIVONAT 50 ML


Jiaogulan: Segít fenntartani az egészséges májműködést. Segít fenntartani a gyomor pH egyensúlyát.

EzerJóFű termékek: GYOMOR TINKTÚRA 50 ML; IMMUN TINKTÚRA 50 ML; MÁJ TINKTÚRA 50 ML


Juhsóska: Régre visszamenően számon tartják orvosi feljegyzések, mert erősíti az immunrendszert magas klorofil és katotinoid tartalma okán. Ezen anyagok hatására megnövekedik a szervezet oxigén szintje, így erősödnek az élettani folyamatok, a szervezet ellenállóbb lesz.

EzerJóFű termékek: ESSIAC KIVONAT 100 ML


Az oldal tetejére