Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fitoterápiás Tanácsadás

„A természet varázsát ontja bőven A fűben, a fában, és a kőben. Ó nincs a földön oly silány anyag, Mely így vagy úgy ne szolgálná javad.”
(Shakespeare)

A gyógynövényekkel való gyógyítás a legősibb terápiás módszer a világon, azáltal, hogy a gyógynövényekben a természet gyógyító ősereje rejlik.

A fitoterápia célja, a betegségek okainak megszüntetése, a betegség tüneteinek csillapítása, az egyén öngyógyító erejének, vitalitásának fokozása és életmód terápia alkalmazása. Szemlélete holisztikus a test, a lélek és a tudat egészségére, annak megőrzésére, fejlesztésére, illetve betegség esetén, a helyreállítására törekszik.

A fitoterápiára is érvényes, mint más természetgyógyászati területre, hogy semmilyen orvosi terápiát nem helyettesít, csak kiegészíti azt.

A kezelések során használt legtöbb növény veszélytelen. Hiba lenne azonban csak azért mert természetes anyagok, ártalmatlannak tekintenünk őket, ezért a gyógynövények használata szakértelmet és tapasztalatot igényel.

Nálunk a fitoterápiás tanácsadás egyedi konzultációt jelent, ahol elbeszélgetünk a beteggel, meghallgatva a kórelőzményeket, felderítve a betegség kialakulásának lehetséges okait, mint testi, mint gondolati és érzelmi síkon is. A beteget komplexen kezeljük. Ezt a folyamatban közösen kell véghezvinnünk. A siker kulcsa az is, hogy a betegnek aktívan kell részt vennie életmód-változtatással, gondolati és az érzelmi életének rendbe hozásával, betartva, megfogadva a terapeuta tanácsait.

Az oki és tüneti kezelésben a saját magunk által „énkezűleg” gyűjtött, termesztett vagy vásárolt hivatalosan BIO gyógynövényeket és az ezekből készült EzerJóFű tinktúrákat, kivonatokat, cseppeket, elixíreket, teákat használunk.

Tanácsadás helyszíne: EzerJóFű Porta Boncodfölde

Ideje: Egyén függő

Az oldal tetejére