Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Eszközbeszerzés a Biokocsma fejlesztése érdekében

Projekt azonosító száma: 3157385059

Támogatói okirat iratazonosítója: 3273834202

Kedvezményezett neve: Ezerjófű Gyógynövény Kft.

A pályázati felhívás neve: Komplex kistérségi és tematikus szolgáltatások fejlesztése - Gasztro turisztikai szolgáltatás létrehozása, fejlesztése 

Pályázati felhívás kódszáma: VP6-19.2.1.-39.3.17

Támogatás összege: 2 999 998 Ft

Támogatási intenzitás: 75%

Projekt címe: Eszközbeszerzés a Biokocsma fejlesztése érdekében

Az EzerJóFű Gyógynövény Kft. egy nyitott szellemű vállalkozás. Termékeink az első lépéstől az utolsóig "énkezűleg", féltő gondoskodással készülnek. Az összes felhasznált növényi alapanyag BIO.

A gyógynövényeket vadon gyűjtjük és termesztjük hazánk egyik legtisztább vidékén, Göcsejben. Nálunk a termesztés, a gyűjtés és a felvásárlás is ellenőrzötten BIO. Saját területünkön Természetes Egyensúly Fenntartó Muvelést (TEFEM) folytatunk.

A fejlesztés során a nemrég nyitott Biokocsma tevékenységhez kapcsolódóan eszközbeszerzést tervezünk. A Biokocsma a saját termesztésű és gyűjtött termékek feldolgozásából származó élelmiszerek árusitását végzi igy gasztro turisztikai szolgáltatások létrehozását segiti, melyek során olyan élménypontok kerülnek kialakításra, melyek a gasztronómia lehetoségeire alapozva egy újfajta, innovatív turisztikai potenciált hoznak létre a térségben.

A beszerzésre kerülő eszközök illeszkednek a minőségpolitikánkhoz, friss gyümölcsök, termények előállítását célozza, költséghatékony feldolgozást biztosít, megtartja az alapanyagok frissességét, azok tartósítását célozza. Az eszközök a bio gazdaság, bio termék értékesítés kapacitásfejlesztését is eredményezi, több termék kerülhet előállításra, kevesebb munkaidő ráfordítással, technológiai ujjitással és árbevétel növekedéssel.

Előnyt jelent a versenytársakkal szemben, hogy minden előállított termék megőrzi hatóanyag tartalmát, ezáltal minőségi termék előállítás jöhet létre.

A projekt befejezésének dátuma: 2022.01.31.

Az oldal tetejére